Kateri tiskalnik naj si kupim

Dandanes je tiskalnik nekaj, kar rabimo vsi. Če ne drugega nam tiskalnik pride prav za tiskanje raznih vabil, zapiskov, slik…
Vendar pa je na tržišču ogromno različnih tipov in se je dostikrat težko odločiti kateri je najboljši za vas. Naj vam dam nekaj napotkov kateri tiskalnik bi bil idealen za vas.
Če rabite tiskalnik samo občasno, za tiskanje mogoče samo kakšne strani na teden potem izberite navaden ink-jet ali bubble-jet tiskalnik. To so tisti tiskalniki ki uporabljajo kartuše Canon, … in ki brizgajo barvo na papir. So tudi barvni tako da bo en tiskalnik več kot dovolj za vse vaše potrebe.
Če rabite tiskalnik, ki vam bo stiskal veliko več kot samo par strani na dan potem pa se nedvomno odločite za laserskega. Res da stat toner in razvijalna enota draga je sama cena izpisa na stran ogromno nižja kot pri klasićnem ink-jet tiskalniku. Če ogromno tiskate barvno, potem je mogoče barvni laserski tiskalnik primeren za vas,
Sama cena tiskalnikov je zelo ugodna, in ni same razlike med dodatnimi proizvajalci, vendar bi vam še vedno predlagal da izberete Canon, HP ali Lexmark.